Over MSA

De MSA (opgericht in 1970) is een gay-vriendenclub die voor elkaar leuke evenementen organiseert gericht op mannen in leer of uniformen.

De eerste zondag van de maand organiseert de MSA doorgaans een sociale bijeenkomst op verschillende locaties. Wil je een keer langskomen, check dan een paar dagen daarvoor onze website.

De MSA promoot het dragen van (motor-) leer en organiseert jaarlijks de verkiezing van de Nederlandse mister leather.

Onze bijeenkomsten zijn (tenzij anders vermeld) vrij bij te wonen, lidmaatschap is daarvoor niet nodig.

De naam Motorsportclub Amsterdam komt uit het verleden, toen bijeenkomsten in leer minder normaal gevonden werden. De MSA is een sociale club, maar organiseert traditioneel een jaarlijkse tourtocht voor motorrijders, waar je ook per auto aan deel kan nemen. Een motor of rijbewijs is dan ook geen voorwaarde om lid te worden.

De leden steunen door hun lidmaatschap de activiteiten van de vereniging en de deelname aan de Europese koepel organisatie ECMC.

Lidmaatschap geeft soms korting op evenementen . Dit geldt vaak ook bij andere Europese gay-motorsportclubs en bij enkele van onze adverteerders/sponsors.

Mannen die zich bij ons thuis voelen, kunnen lid worden. Wil je meer weten over lidmaatschap, vraag er naar op een MSA-bijeenkomst of event.